Усунення запахів. Сухий Туман – гарантія якості!

Виктория Образцова 16 Серпня, 2019

Дорогі друзі, любителі чистоти вдома та свіжості в автомобілі!
За традицією хочемо нагадати, що Сухий Туман призначений насамперед для усунення запахів та дезінфекції. Ароматизація, як додатковий бонус у цьому процесі, відіграє також важливу роль. Для цього виробником Harvard Odor Destroyers (USA) було розроблено великий асортимент рідин Сухого Туману. Деякі відгуки в інтернеті показують ефективність Сухого Туману у боротьбі з усуненням запахів:

Хороша технологія запаху не залишає. Мене поки що все влаштовує. Вдома свіжо, начебто було генеральне прибирання.

****************************************************************************************************************************************************************

Курив у машині, і потім рідні помітили, що стало: салон сильно пропах тютюном. В Яндексі шукав видалення запахів у машині. Приїхав до дітей центру. Задимили з апарату весь салон автомобіля. Потім зачекали півгодини і провітрили. Спочатку запах був різкуватий, а потім за кілька годин стало краще. Від запаху тютюну не залишилося й сліду.

****************************************************************************************************************************************************************

Їздив на рибалку, риба довго пролежала у багажнику. Від замилювання «Ванишем» та після хімчистки запах все одно залишився. Сухий туман із запахом цитрусу все усунув. Четвертий місяць їжджу, а запаху нема.

Ustranenie zapahov

Ви ніде не знайдете негативного відгуку, наприклад, що Сухий Туман зіпсував оббивку салону. Бо апріорі такого не може статися.

Які є мінуси усунення запахів за допомогою технології Сухий Туман?

Відразу хочемо сказати, що мінуси технології Сухий Туман незначні порівняно з ефектом!

  1. Необхідно залишити оброблене приміщення. Хоча всі реагенти нетоксичні для людини і тварин, все одно слід дотримуватися запобіжних заходів.
  2. Якщо Ви замовляєте послугу Сухий Туман не для усунення запахів, а лише як ароматизацію, вона невигідна замовнику. Сухий Туман – не аромамаркетинг, де концентрація запаху на постійному рівні. Після процедури залишається залишковий аромат приблизно на 5 днів і швидко вивітрюється, хоча від початку аромат насичений.

Гарантувати точний термін ароматизації ніхто не зможе. У кожному випадку все індивідуальне.

Сухий Туман передбачає усунення запахів у закладах громадського харчування, торгових центрах, медичних центрах, спортзалах, житлових приміщеннях тощо, де є вентиляція, вологе прибирання та великий потік відвідувачів. Всі ці нюанси не дозволяють залишатися аромазапаху надовго. Тому лише як ароматизація ця технологія невигідна споживачеві.

Усунення запахів за технологією Сухий Туман у Deodor.

Кожному проблемному запаху – своя відповідь. Усунення запахів технологією Сухий Туман в компанії Деодор – просто, швидко і доступно в ціні.

Ustranenie zapahov po tekhnologii «Suhoj Tuman»

Аромати Harvard Odor Destroyers (USA) який неприємний запах нейтралізують:

  • Апельсин (тонкий солодкуватий цитрусовий), Троянда (яскравий квітковий).

запахи білкового походження (молока, якщо джерело усунено), морепродуктів, життєдіяльності людини та тварин (поту, блювання, випорожнення).

  • Кава (насичена), Квіти Каліфорнії (приємна квіткова).

запах вологість та вогкості; тухлого м’яса; старечий запах; запах затхлості.

  • Анти Тютюн (запах чоловічого парфуму), Кремовий (солодкий аромат ванілі), Яблуко (аромат зеленого яблука), Чорний лід (запах чоловічого парфуму та морозної свіжості).

видаляє запах тютюну та цигарок; видаляє невеликий та середній запах гару.

  • Базука (аромат жуйки).

запахи тіла.

  • Вишня (солодкий ягідний).

запах помірного та важкого тютюнового диму; запах згорілого дерева чи паперу.

  • Нове авто (свіже).

запах гару після пожеж або задимлень, пов’язаних з горінням синтетичних матеріалів при невеликих загораннях (синтетика, пластмаса, гума тощо); бензину, гасу та солярки; запах розлитого алкоголю та перегару; запах хімії після дезінсекції; запах фарби, лаку, квартири після ремонту; видаляє запахи прокуренності та гару, якщо запах вищий за середній.

  • Трави Канзасу (соковитий, помірно-солодкий).

запахи бензину, гасу, солярки, дизельного палива та інші ПММ; запахи відра для сміття і смітника.

  • Кориця (пряний терпкий запах).

трупний запах; запах морепродуктів; зіпсованих продуктів, протухлого м’яса; білкового походження; гною, гнилий трави; пригорілої їжі (слабкий та середній рівень сили запаху); запах вапна.

 

Ця стаття була корисною для Вас? Підписуйтесь на нашу групу в Facebook.

Рассказать: [ishare_buttons]

Задати питання

Задайте питання, що Вас цікавить, або просто залиште номер телефону,
ми зателефонуємо протягом 15 хвилин!

    Замовлення послуги

    Залишіть Ваш номер телефону,
    наш менеджер зателефонує Вам протягом 15 хвилин!