Трупний запах: Стадії розкладання та прояви

Сергей Высовень 22 Січня, 2019

Мертві тіла випромінюють характерний, болісно-солодкий запах, який одразу впізнається і важко забути. Запах смерті може складатися з більш ніж 400 летких органічних сполук у складній суміші. Ці сполуки утворюються під дією бактерій, які розщеплюють тканини в організмі на гази та солі.

Найбільш поширеними ЛОС є полісульфідні сполуки, а саме диметилсульфід (DMS), диметилдисульфід (DMDS) і диметилтрисульфід (DMTS).

Точний склад газової суміші змінюється в міру розкладання. Він також злегка варіюється в залежності від точного складу бактеріальної популяції в тілі і навколо нього, а також від взаємодії між ними, клімату, довкілля і (меншою мірою) генетичного складу та раціону померлого.

Тіло, що розкладається, проходить чотири стадії: автоліз, роздування, активний розпад і скелетизація. На першій стадії розкладання ферменти починають харчуватися клітинами зсередини. Під час другої стадії захоплені гази, які генеруються головним чином бактеріями в кишечнику, починають накопичувати та виділяти запахи.

На додаток до вкрай неприємного запаху рідини при розкладанні тіла можуть проникати в пористі матеріали, які в будинку можуть включати килим, підкладку, стіни, бетон і багато іншого, викликаючи запах, який не може бути видалений звичайними методами очищення.

Довірте вирішення цієї проблеми професіоналам!

З повагою, DEODOR!

Рассказать: [ishare_buttons]

Задати питання

Задайте питання, що Вас цікавить, або просто залиште номер телефону,
ми зателефонуємо протягом 15 хвилин!

    Замовлення послуги

    Залишіть Ваш номер телефону,
    наш менеджер зателефонує Вам протягом 15 хвилин!