Помилки прибирання після пожежі

Виктория Образцова 22 Травня, 2019

Видалення наслідків пожежі – справа трудомістка і часом не виправдовує вкладених сил, якщо цим займаються непрофесійно.

Якщо Ви вирішили в домашніх умовах впоратися з наслідками загоряння, потрібно пам’ятати про часті помилки:

1. Недотримання етапів збирання після пожежі в домашніх умовах.

Якщо говорити про правильне очищення після пожежі, то вона починається з усунення джерела запаху: повного очищення гару, сажі та кіптяви з усіх поверхонь, позбавлення від не підлягають відновленню меблів та речей. Обвуглені предмети токсичні для людини. Далі починається сухе прибирання після пожежі, потім – вологе.

Професіонали Deodor виробляють прибирання приміщення після пожежі за допомогою професійної техніки. За короткі терміни можна вивести кіптяву з бетонної, гіпсокартонної поверхонь, шпалер, м’яких меблів. А це те, на що у Вас піде кілька днів чи тижнів.

2. Виконання косметичного ремонту перед усуненням запаху. Неохайне очищення поверхонь перед нанесенням побілки, водоемульсійної фарби, поклейкою шпалер призведе до появи запаху гару знову. Усунути його буде в рази складніше.

3. Використання малоефективних методів, наприклад, розвішування мокрих рушників у великих приміщеннях або провітрювання за наявності у приміщенні включеного кондиціонера/спліт-системи.

4. Використання звичайних побутових миючих засобів. Після їх застосування запахи не пропадають, а плями знову з’являються на стінах, стелі та підлогах. Наші професіонали працюють спеціальними хімічними засобами та обладнанням, яке не продається у звичайних мило-магазинах. Це максимально знижує рівень забруднення.

5. Нехтування засобами безпеки для захисту Вашого здоров’я (гумовими рукавичками, косинками, маскою-респіратором або протигазом, спеціальними окулярами).

Пам’ятайте, роблячи прибирання після пожежі самостійно, ніхто не гарантує Вам ретельне видалення неприємних наслідків пожежі.

 

Послуги компанії Deodor після пожежі

 

Професійне прибирання після пожежі від компанії Деодор зекономить Ваш час, а результат буде помітно кращим. Сертифіковане обладнання в тандемі з миючими засобами дозволяють очистити будь-які поверхні від наслідків пожежі та забрати запах!

 

Ця стаття була корисною для Вас? Підписуйтесь на нашу групу у Facebook.

Рассказать: [ishare_buttons]

Задати питання

Задайте питання, що Вас цікавить, або просто залиште номер телефону,
ми зателефонуємо протягом 15 хвилин!

    Замовлення послуги

    Залишіть Ваш номер телефону,
    наш менеджер зателефонує Вам протягом 15 хвилин!