Ароматизація салонів автомобілів та знищення неприємних запахів

Сергей Высовень 14 Жовтня, 2017

Ексклюзивний апарат «ElectroGen» генерує сухий туман, який за лічені хвилини нейтралізує будь-які неприємні запахи в салоні автомобіля, проникаючи навіть у невидимі тріщини, у щільні та пористі матеріали, у системи кондиціювання, обігріву тощо.

Сухий туман з установки «ElectroGen» знищить без сліду запахи цвілі, затхлості, затоплення, життєдіяльності людини або тварин, гарі та багато інших.

Процедура нейтралізації запахів у салоні автомобіля триває до 30 хвилин. Потім потрібно провітрювання близько 5 хвилин.

Спочатку салон обробляється спеціальним складом, який прибере джерело неприємного запаху, якщо такий є. Якщо необхідно просто надати приємного аромату, то «ElectroGen» перетворює спеціальну рідину (її вибираєте Ви на свій смак) у сухий туман з розміром мікрочастинок 0,25 – 0,50 мкм. Як це відбувається?

У бачок, вбудований в апарат «ElectroGen», заливається арома-склад, який міні-насос подає до спеціальної форсунки із сапфіровим наконечником. Далі рідина під тиском розпорошується в камеру термо-сопла у вигляді дрібних частинок вологи, а на виході з термо-сопла ми отримуємо бажане – сухий туман, який більше схожий навіть на дим. Його розпилення відбувається інтервально: 10-15 сек. ароматизований туман надходить у салон, 15-25сек. – перерву, а після закінчення роботи апарату двері автомобіля закривають на 20-30 хв.

Після закінчення цього терміну відчиняють всі двері для провітрювання салону.

Природно, частинки сухого туману легко проникають у недоступні місця і прибирають запах у салоні автомобіля. Апарат «ElectroGen» знищує неприємні запахи (за допомогою розпилення методом сухого туману спеціальної рідини-нейтралізатора) на молекулярному рівні, а не маскує їх на якийсь час.

Якщо у вас не виникла потреба прибрати неприємні запахи, але є бажання надати салону статусного аромату, ми запропонуємо вам серію ароматів на вибір. Один з них радуватиме вас тривалий час (тривалість дії аромату залежить від конструкційних особливостей та умов експлуатації автомобіля).

Але навіть після закінчення цього терміну в слоні залишиться свіжий запах доглянутого автомобіля.

Рассказать: [ishare_buttons]

Задати питання

Задайте питання, що Вас цікавить, або просто залиште номер телефону,
ми зателефонуємо протягом 15 хвилин!

    Замовлення послуги

    Залишіть Ваш номер телефону,
    наш менеджер зателефонує Вам протягом 15 хвилин!